ONLINE BEHANDELING

LIEVER BEHANDELING OP AFSTAND?

Behandeling via videobellen

Van Eijk Psychiatrie is gevestigd in de praktijk van SPEL Harderwijk, een praktijk met hoogwaardige basisggz-behandelingen. Daar is een prettige en aangename praktijkruimte aanwezig die voldoet aan alle voorwaarden om een psychiatrische behandeling op een goede, prettige en veilige manier te kunnen doen.

Toch geven sommigen de voorkeur aan een therapie die (volledig of deels) online plaatsvindt. Reisafstand is dan geen beperking, de privacy blijft gewaarborgd, en door videobellen is er toch al snel een persoonlijk contact, met volle focus op de behandeling die nodig is. En dat vanuit de eigen woonplek, vanaf de bank, bij wijze van spreken.

Online behandeling biedt dus de mogelijkheid voor behandeling op afstand, hoogwaardig, en met goede resultaten. Bijvoorbeeld in deze corona-tijd als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. Of bijvoorbeeld als je expat bent, in het buitenland woont, en daar vastloopt in depressiviteit, paniek of verslaving, terwijl je niet gemakkelijk terug kunt komen naar Nederland voor behandeling.

Van Eijk Psychiatrie biedt dan de mogelijkheid van online behandeling, in overleg zowel geheel online, als in een zogenaamde blended vorm, met zowel online afspraken, als ook afspraken op de praktijk.

Logo_VanEijk-01

OP ZOEK NAAR EEN PSYCHIATER?

MELD U NU AAN