KOSTEN VAN DE BEHANDELING

Van Eijk Psychiatrie heeft voor 2024 contracten afgesloten met a.s.r., Caresq, DSW, Eno, Menzis, VGZ en Zilveren Kruis.

Met zorgverzekeraars ONVZ en CZ (en hun merken) is er voor 2024 GEEN contract, deze zorgverzekeraars hebben geweigerd een contact met de praktijk aan te gaan. Als u verzekerd bent bij ONVZ en CZ zijn aan een behandeling daardoor AANZIENLIJKE EIGEN KOSTEN verbonden.

Contracten en vergoedingen

Van Eijk Psychiatrie heeft voor 2024 contracten afgesloten met DSW, Caresq, Menzis, Zilveren Kruis (ZK), a.s.r., VGZ en Eno. Met zorgverzekeraars ONVZ en CZ is er voor 2024 GEEN contract. Aan een behandeling zijn dan AANZIENLIJKE EIGEN KOSTEN verbonden.

Als ik geen contract heb met uw zorgverzekeraar, betekent dat voor u dat de kosten van de behandeling bij uzelf in rekening gebracht worden, en dat u soms het totale bedrag en soms slechts een deel vergoed krijgt, afhankelijk van de polis die u heeft. Vraag uw situatie goed uit bij uw zorgverzekeraar!

Als u een volledige restitutiepolis heeft, wordt 100% van de kosten van de behandeling vergoed door elke zorgverzekeraar. Er zijn ‘echte’ restitutiepolissen, en ook restitutiepolissen die toch niet volledig vergoeden, dat vraagt van u om zorgvuldig navraag te doen.

Als u een naturapolis heeft, wordt een deel van de behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed. Meestal wordt 60-70-80-90% van de kosten vergoed, dat betekent wel dat per afspraak het aanvullende bedrag door uzelf betaald moet worden.

Voordat u aan de behandeling begint is het daarom aan te bevelen uit te zoeken welke polis u heeft, zodat u weet welke kosten van de behandeling u eventueel zelf moet dragen, en u niet voor verrassingen komt te staan.

Logo_VanEijk-01

OP ZOEK NAAR EEN PSYCHIATER?

MELD U NU AAN